Spring naar content

Bericht

Concert We All Love Michael

Exact een jaar na zijn overlijden, brengen diverse Nederlandse artiesten een eenmalig muzikaal eerbetoon aan Michael Jackson. Het concert op 25 juni wordt georganiseerd in samenwerking met het WNF.

We All Love Michael is bedoeld als muzikaal eerbetoon aan de grootste popartiest aller tijden, maar ook om - in lijn met Jacksons overtuigingen- het belang van het behoud van de mooie, maar kwestbare natuur op aarde te onderstrepen.

Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds. Het WNF stelt prachtige en ontroerende opnames ter beschikking van de mooie, maar kwetsbare natuur op onze planeet. De beelden worden gebruikt om Jacksons hits waarin het belang van een levende aarde centraal staat - zoals the Earth Song- te ondersteunen. Zo wordt navolging gegeven aan Jacksons overtuiging dat de aarde moet worden beschermd voor toekomstige generaties.

"I respect the secrets and magic of nature. I love- I love the planet. I love trees- I have this thing for trees and the color and changing of leaves... I LOVE it. I respect those kind of things".
Michael Jackson - This is It

Voor meer info of reserveren gaan naar www.welovemichael.nl

Of volg het concert via: Hyves - Twitter - Facebook

Terug In Nieuws 14-apr-2010 11:05

 

Reageren

Om te reageren moet je ingelogd zijn.

Registreren | Inloggen

 
Friends
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X