Spring naar content

Bericht

Misse Bruinvis. Hoe was het aan boord?

Wat vonden de WNF-LifeGuards van de bruinvis-telling? Je leest het hier!

Zaterdag 19 september was het zover! 12 LifeGuards gingen in Zeeland de Oosterschelde op, op zoek naar bruinvissen. In het totaal hebben ze zeker 30 bruinvissen gespot. Hieronder vind je reacties van de LifeGuards die hebben meegedaan aan Missie Bruinvis:

"Het was gewoon te leuk. Eerst kreeg je in Neeltje Jans wat te drinken. Daarna gingen we de boten op. Ik dacht eerst ik ga geen bruinvis zien maar toen WOW echt ik kan het niet uitleggen zo mooi was het. We hebben daarna nog veel meer gezien. Ook een kalf OOH zo schatig echt zo schattig.
P.S.: De dag was echt zupper je plaagt me er niet mee als ik nog een keer mag gaan spotten
"
Sanne

"Ik vond de missie zeer geslaagd en ook om in de toekomst meerdere missies te mogen bezoeken en laten slagen. Ik heb een leuke tijd gehad met de mensen van de boot en de wnf-begeleiders!"
Jeffrey

"Ik vond het supertof !!!!! Het was heel leuk om zoveel bruinvissen te zien!"
Mélina  

 

"We hebben een moeder en kalf gezien die vlak naast elkaar zwommen. En veel genoten van de zon. Kortom een prachtige dag."
Frank

"LifeGuard ben ik nog maar een mager maandje en dat ik gelijk zou winnen bij de eerste de beste wedstrijd waar ik aan mee doe was al helemaal een overvalling."
"Bruinvissen spotten is niet bepaald een allerdaagse bezigheid. Een dag op een boot zitten, turend over het water, is ook een stuk fijner dan heel de dag achter een schoolbank."
"P.S.: LifeGuard zijn is niet alleen goed voor het steunen van de aarde maar ook voor je sociale contacten!!!"
Claudia

"Ik vond het erg leuk, het was prachtig weer en ik heb veel van de Oosterschelde en de bruinvissen gezien. Een topdag!!!!!!!!!!"
Hidde

"Ik wil jullie nog bedanken voor de geweldige dag op de `missie Bruinvis`
Het was erg leuk en ik ga proberen of mijn vriendinnen ook lid worden van LifeGuard, zij zijn ook allemaal grote dierenliefhebbers.
"
Sanne

 "Ik vond het geweldig om die drie bruinvissen nog zo dichtbij zo mooi samen te zien. Verder vond ik het heel fijn om Rugvin te helpen met bruinvissen spotten :)."
Rik

"Ik vond het heel leuk en ik heb genoten van de leuke dag. De bruinvissen die we zagen kwamen heel dichtbij en ik ben blij dat we toch nog er een paar hebben gezien. ik heb er 9 gezien als je de terugreis meetelt."  
Martine

 "Claudia en ik moesten zelf uitvinden hoe de hydrofoon werkte. Dit hebben we voor elkaar gekregen maar na een tijdje deed hij niks meer. Toen hebben we het maar opgegeven. Ik vond het wel heel erg leuk om de bruinvissen te zien, ik had namelijk nog nooit bruinvissen gezien, alleen op tv. Ook vond ik het leuk dat we een zeehond hebben gezien. En het was natuurlijk gewoon heel gezellig op de boot."
Jora

"Ik zit nog steeds te denken aan de dag van het spotten. Het was echt zo leuk en spannend. Ook grappig dat we onze eerste bruinvis (Uno Bruno) pas na iets van drie uur zagen."
Floris

Terug In Nieuws 23-sep-2009 10:04

 

Reageren

Om te reageren moet je ingelogd zijn.

Registreren | Inloggen

 
Friends
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X