Spring naar content

Bericht

Win hippe hoofdtelefoon

Wil jij deze fijne draadloze hoofdtelefoon winnen? Lees dan gauw verder.

Fresh ’n Rebel heeft een fijne draadloze hoofdtelefoon in hippe kleuren, waarmee je urenlang via bluetooth naar je favoriete muziek op je telefoon of mp3-speler kunt luisteren. Deze Caps Wireless Headphones hebben superzachte oorkussens en ze sluiten omgevingsgeluid helemaal af.

Ook zo’n coole hoofdtelefoon op je oren? We geven 2 exemplaren weg: 1 legergroen en 1 mintgroen. Winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
 
Voor welk dierengeluid zet jij je hoofdtelefoon wél even af en waarom?
 
Uit de leukste antwoorden kiezen we 2 winnaars die elk een Caps Wireless Headphone van Fresh ‘n Rebel winnen. Stuur je antwoord vóór 13 oktober 2017 naar prijsvraag@wwf.nl en vergeet niet ‘WNF-LifeGuard prijsvraag hoofdtelefoon’ te vermelden, welke kleur hoofdtelefoon je voorkeur heeft en je adresgegevens.
 

Terug In Hebbedingen 9-aug-2017 10:54

 

Reageren

Om te reageren moet je ingelogd zijn.

Registreren | Inloggen

 

Reacties

21-aug-2017 13:18 XX.sofie.XX zegt:
de leeuw, zijn gebrul is zo stoer en hard dat elke kat in de buurt hem kan horen. de leeuw brult altijd na zonsondergang, na het doden van een prooi of na het eten. ook grommen leeuwen als ze elkaar tegenkomen, ze laten dan weten aan de voorbijganger: of ze man of vrouw zijn, hoe oud ze zijn, hoe ze zich voelen of waar ze leven. het gebrul kan heel veel betekenissen hebben, dat vind ik zo bijzonder en fascinerend. als ik win zou ik graag de mintgroene koptelefoon willen.

18-aug-2017 22:09 indigo skye zegt:
voor leeuwen omdat ze facinerend vindt en prachtig. het zijn snelle denkers en hun gebrul vind ik gewoon leuk om aan te horen en als ik win zou ik heel erg graag de mint groene willen en alvast bedankt en walvissen vind ik ook te gek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16-aug-2017 17:59 Danique120031 zegt:
Ik zet mijn hoofdtelefoon af voor krekels, want als ik s'avonds in ben lig hoor ik de kremels en val ik in slaap. Als ik win graag de mintgroene hoofdtelefoon

14-aug-2017 11:49 Yaatje010 zegt:
Ik hou van het geluid van een dolfijn ik hou van dieren dan krijg ik een heel fijn gevoel Ik zou een blauwe willen net als de zee

13-aug-2017 19:49 Dorien van der werf zegt:
Ik hou van het geluid van fluitende vogeltjes als het net geregend heeft want dan lijkt het net alsof je in een tropisch regenwoud bent

13-aug-2017 16:04 ilse bos zegt:
Ik ben een week geleden in Zuid-Afrika geweest, daar sliepen we in bungalow toen ik 's ochtends wakker werd hoorden ik de vogeltjes fluiten en de nijlpaarden brullen dat was zo indrukwekkend! Daar zet ik mijn koptelefoon voor af. Als ik win mindgroen.

 
Friends
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X