Spring naar content

Bericht

Petitie: olieboringen onverantwoord

Wil jij ook je stem laten horen? Teken de petitie Laat weten dat olieboringen op de Beaufort en Chukchi zeeën onverantwoord zijn.

Op dit moment lopen er nog diverse rechtszaken tegen de oliemaatschappijen en de Amerikaanse staat, voor het afgeven van vergunningen om in het beschermde gebied van de Noordpool te boren naar olie. Deze rechtszaken zijn aangespannen door een coalitie, bestaande uit verschillende wereldwijd opererende NGO’s samen met lokale organisaties en bevolking. Het WWF is een van de natuurorganisaties die zich heeft aangesloten bij deze coalitie.

Gezamenlijk proberen we wereldwijd zo veel mogelijk stemmen  te verzamelen om de rechtszaken kracht bij te zetten. Een paar maanden geleden zijn de eerste miljoen stemmen van WWF aangeboden aan President Obama. Dit heeft tot nu toe heeft geleid tot vertragingen van de proefboringen van Shell. Maar uiteraard is dat niet genoeg en blijven we handtekeningen aanbieden.

Wil jij ook je stem laten horen? Teken dan nu de petitie op de Amerikaanse website van WWF om te laten weten dat olieboringen op de Beaufort en Chukchi zeeën onverantwoord zijn.

Teken nu de petitie.


Terug In Nieuws 31-aug-2012 13:36

 

Reageren

Om te reageren moet je ingelogd zijn.

Registreren | Inloggen

 
Friends
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X