Spring naar content

Bericht

Op expeditie

Samen met je vrienden een spannende ruige tocht lopen met onverwachte klimaatweetjes en ontmoetingen met grote grazers? Dat kan bij Expeditie Loevestein. Met je groepje ga je dan gewapend met een PDA (minicomputer) de wildernis rondom Slot Loevestein ontdekken. Met de bon uit je nieuwe bonnenboekje betaal je niets voor de huur van je PDA.

Je gaat op pad met een minicomputer en maakt daarmee een speurtocht. Je huurt het apparaat in de museumwinkel van Slot Loevestein. Je zet het aan en gaat op pad. Je volgt de lijn op het kaartje in je beeldscherm. Zo wandel je door het gebied. Op allerlei plekken stelt het ding je vragen. Die gaan over het gebied, de natuur en over leven met water. Als je de tocht hebt gelopen én de juiste antwoorden gegeven, krijg je een leuke verrassing.

Kosten:   
De huur van een PDA is € 11,- (1 apparaat voor maximaal 6 kinderen). Per kind zijn de kosten € 5,-. De borg bedraagt € 50,- per PDA en wordt geïnd met een incassoformulier.

Leeftijd: vanaf 10 jaar
Duur: ongeveer 2 uur.

Je kan deze activiteit zelf doen tijdens de openingsuren van Slot Loevestein. Het is aan te raden van te voren te reserveren. Bel 0183-447171 of kijk op www.slotloevestein.nl voor openingstijden en contactgegevens.

Terug In Fun 8-feb-2011 17:38

 

Reageren

Om te reageren moet je ingelogd zijn.

Registreren | Inloggen

 
Friends
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X