Spring naar content

De winnaars

Deel deze missie:
E-mail Twitter Facebook Facebook

volgende vorige

De Winnaars

Winnaar WNF-Photo Award 2015 WNF-Young Talent Award Quinten Bulte

Winnaar WNF-Young Talent Award (12 tot 18 jaar): Quinten Bulte.

Zondag 13 december 2015 was het zover: de uitreiking van de WNF-Photo Award in het Museon in Den Haag. Er waren 75 prachtige foto's genomineerd. Het was voor de jury een flinke klus om de winnaars te kiezen, maar het is ze wederom gelukt! 
 
Loretta Schrijver presenteerde de uitreiking, Humberto Tan gaf een mooie presentatie over fotografie en zangeres Laura van Kaam gaf een prachtig optreden. Hierboven zie je winnende foto in de categorie 12 tot 18 jaar. Een prachtige foto van een libelle van Quinten Bulte. Maar wie zijn de winnaars van de WNF-Photo Award 2015? Je vindt ze hieronder.

De foto's zijn tot en met 13 maart 2016 te bewonderen in het Museon in Den Haag. Op vertoon van je LifeCard en bon uit je bonnenboekje krijg je gratis toegang.
 
 

WNF-Kids Award

Winnaar WNF-Photo Award 2015 WNF-Kids Award Dyde Walter

 Winnaar WNF-Kids Award (6 tot 12 jaar): Dyde Walter.
 
 

WNF-Frans Lanting Award

Winnaar WNF-Photo Award 2015 WNF-Frans Lanting Award Elles Rijsdijk

 Winnaar WNF-Frans Lanting Award (18 jaar en ouder): Elles Rijsdijk.
 
 

Publieksprijs

Winnaar WNF-Photo Award 2015 Publieksprijs Cynthia ten Bras

De winnaar van de Publieksprijs is: Cynthia ten Bras, met een prachtige foto van een jaguar (genomen in Dierenpark Emmen). Er is ruim 11.000 keer gestemd op de 75 genomineerde foto's en daarvan hebben bijna 800 mensen op deze foto van Cynthia gestemd. 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X