Spring naar content

Missie

Doe mee

Deel deze missie:
E-mail Hyves Twitter Facebook Facebook

volgende vorige

Briefing


Wildlife Crime steeg de afgelopen jaren keihard. Meedogenloze stropers schoten tienduizenden olifanten dood. Ieder jaar. Alleen voor hun ivoor. Ook honderden neushoorns werden gestroopt. Voor hun hoorns. Parkrangers zijn dag en nacht bezig om deze prachtige dieren te beschermen. Gevaarlijk werk, want de goed georganiseerde stropersbendes deinzen nergens voor terug. LifeGuards steunden het goede werk van de parkrangers door mee te doen met de Missie: Support jouw Held in 't veld! Via een online kaart met eigen tekst en foto werden de parkrangers bedankt voor hun fantastische inzet. Van alle teksten werd een mooi kunstwerk gemaakt voor op het kantoor van de Parkrangers!
 
 

Bedankt!

 

Beloning


''Ik hoop dat ze nog lang door blijven gaan en heel veel dieren redden'' en ''Bedankt dat jullie de wilde dieren beschermen en stropers aanpakken'': Zomaar enkele van de vele hartverwarmende bedankjes die Andile en zijn collega-parkrangers in Zuid-Afrika van LifeGuards kregen voor de Missie: Support Jouw Held in het Veld. Ze zijn er superblij mee! En ook met het mooie kunstwerk dat ze als extra bedankje kregen. Het staat te pronken op Andile?s kantoor, zodat ze er elke dag aan herinnerd worden dat Nederlandse jongeren hun belangrijke werk tegen Wildlife Crime steunen.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X