Spring naar content

Events

Deel deze missie:
E-mail Twitter Facebook Facebook

volgende vorige

 

Events

Vooraf en tijdens Earth Hour organiseren de WNF-Regioteams, vrijwilligers en anderen door het hele land evenementen en activiteiten.

Utrecht, diner bij kaarslicht    Candle light dinner
Tijdens Earth Hour kun je genieten van een verantwoord dinner by candlelight. Onder het genot van een gezonde, verantwoorde maaltijd worden wereldwijde projecten van het WNF aan het voetlicht gebracht.

Ga naar de pagina van het WNF-regioteam Utrecht.

Noord Holland, Midden en Oost - Hello Earth Challenge & HandsONEarth
   
Hello Earth Challenge
Doel hiervan is 2903 mobieltjes en/of 2014 cartridges binnen te krijgen voor het Wereld Natuur Fonds. Lukt het ons dit binnen de tijd te realiseren? De 2 tellers lopen. De Challenge eindigt op WNF Earth Hour, zaterdag 29 maart 2014 om 21.30 uur

Meer informatie over Hello Earth Challenge.

HandsONEarth - Doe mee met de Fotochallenge
Maak een foto van je hand met daarop een belofte voor onze prachtige aarde! Upload een foto van je hand met de boodschap: “helping hand to reduce ecological footprint’ of verzin een andere boodschap, waaruit blijkt dat je geeft om onze prachtige aarde! Onze uitdaging: minstens 2014 foto’s van handen te verzamelen vòòr Earth Hour, 29 maart 2014, en hiervan een groot fotomozaïek te maken.

Doe mee en upload je foto.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X