Spring naar content

Duik je ook mee?!

Doe mee

Deel deze missie:
E-mail Twitter Facebook Facebook

volgende vorige

 

Duik je ook mee?!

Iedereen die niet bang is voor een beetje koud water én de Noordzee belangrijk vindt kan zich opgeven. Als je meedoet ben je een echte ster voor de zee  en daarom zullen we je ook zo behandelen. Iedere deelnemer krijgt een VIP-behandeling en er zal een optreden plaatsvinden van een echte Bekende Ster!

Het WNF organiseert deze duik in samenwerking met Center Parcs. Deelname is gratis, bij inschrijving ontvangen de duikers - zolang de voorraad strekt – een Goody Bag met onder andere een mooi T-shirt en een Seastar sleutelhanger!

Bovendien maak je kans op leuke prijzen, zoals een weekend weg naar Center Parcs. De meest leuk verkleedde duiker maakt kans op extra prijzen. Laat je duik sponsoren en help mee om het leven in de Noordzee de kans te geven om zich te herstellen. Meedoen aan de WNF-Herfstduik is een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten. Het wordt bovendien een gezellige middag met een vliegershow. De middag begint om 12.30 uur.

Verzamel al je moed en en meld je aan.

Heb je vragen, mail dan naar herfstduik@wwf.nl
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X