Spring naar content

Dieren

Afrikaanse civetkat

© WWF-NL / Edwin Westenberg

WetenschappelijkCivettictis civetta
EngelsAfrican civet
VerspreidingAfrika, ten zuiden van de Sahara
Voedselinsecten, krabben, kikkers, vogels en eieren
Lengte1,2 m inclusief staart van 45 cm
Gewicht7 - 11 kg

 

Bekijk dit dier op WNF.nl.

 
Friends
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X