Spring naar content

Dieren

Clymene-dolfijn

© WWF-NL / Frank Cluytens

WetenschappelijkStenella clymene
Engelsclymene dolphin; short-snouted spinner dolphin
Verspreidingtropische en subtropische deel van de Atlantische Oceaan
Voedselkleine vissen, pijlinktvis
Lengte1,7 - 2 m, bij geboorte 80 cm
Gewicht50 - 90 kg

Bekijk dit dier op WNF.nl.

 
Friends
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X