Spring naar content

Dieren

Boommarter

© WWF-NL / Robin Visser

WetenschappelijkMartes martes
Engelspine marten
VerspreidingEuropa, behalve Portugal, Spanje, Griekenland
Voedselkleine knaagdieren, mollen, vogels, insecten, vruchten
Leeftijdtot 14 jaar
Lengte48 - 53 cm (mannetje), vrouwtje 40 - 45 cm
Gewicht1,2 -1,9 kg (mannetje), vrouwtje: 0,85 -1,3 kg

Bekijk dit dier op WNF.nl.

 
Friends
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X