Spring naar content

Dieren

Guadalupe zeebeer

Stuur uw foto
WetenschappelijkArctocephalus townsendi
EngelsGuadalupe fur seal
VerspreidingGuadalupe eilanden (Mexico) en de Channel Islands in Californië
Voedselinktvis en lantarenvissen
Lengte180 cm (mannetje), vrouwtje 120 cm, bij geboorte 60 cm
Gewicht100 kg (mannetje)
De vacht van deze zeebeer is zwart en de snuit en flippers zijn relatief lang. In het verleden is deze soort net als andere zeeberen - ook bekend als pelsrobben - zwaar bejaagd. In 1928 dacht men dat de Guadalupe zeebeer uitgestorven was, maar de soort werd in 1954 herontdekt.

Bekijk dit dier op WNF.nl.

 
Friends
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X