Spring naar content

Dieren

Kauw

© WWF-NL / Kim Bobeldijk

WetenschappelijkCorvus monedula
Engelsjackdaw
VerspreidingEuropa
Voedselalleseter
LeeftijdCa. 26 jaar.
Lengte31 - 35 cm
De kauw is onze kleinste zwarte kraaiachtige. Hij heeft een leigrijze kop en helder blauwe ogen.

Bekijk dit dier op WNF.nl.

 
Friends
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X